Skip to main content

Itä-Suomen LVI – Liitoksissa elämään

Oletko joskus kuullut putkiremontista, jossa paukkuvat putket, budjetit ja aikataulut? Niin olemme mekin ja siksi ymmärrämme taloyhtiöiden ja asukkaiden turhautumisen vanhanaikaisiin, huonosti toteutettuihin linjasaneerauksiin. 

Onneksi tiedämme, että isokin putkiremontti voi olla pikkujuttu, kun se tehdään oikein.

Me olemme Itä-Suomen LVI, rehti kumppani ja luotettava LVI-osaaja. Tunnemme rakennusten putket, poistot, letkut ja liitokset ja vaalimme niitä aina varmuudella ja ammattitaidolla. LVI-toteutukset mukautamme vastaamaan täydellisesti kunkin kohteen tarpeita, sillä me kuuntelemme, ymmärrämme ja arvostamme asiakastamme. Meille on kunnia asia olla liitoksissa rakennuksen tulevaisuuteen ja sen asukkaiden hyvään elämään.

LVI = Leppoisa, Vaivaton, Iloinen

Meille taloyhtiön tarpeisiin mukautuvat, järkevät putkiremontit ovat arkipäivää. Toteutamme saneeraukset hybridimallilla, mikä tarkoittaa aina rakennuskohtaisesti parhaiden ratkaisujen etsimistä ja niiden yhdistelemistä. Sukittamisen mestareina pystymme tarjoamaan verrattain kilpailukykyisemmän hinnan ja laajemman palvelukattauksen – vaativissakin saneerauskohteissa. Erityisosaamistamme on myös KVR eli kokonaisvastuurakentaminen, jonka mahdollistaa LVI-osaamisen ohella oma ammattitaitoinen rakennuspalvelumme.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!
Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö

Mikä on viikon ensimmäinen päivä?