Skip to main content

Hyvin tehtyjen putkiremonttien lisäksi Itä-Suomen LVI:n sydän sykkii urheilulle ja erityisesti paikalliselle urheilulle. Koemme tärkeäksi tukea alueemme seuratoimintaa niin juniori- kuin edustustasolla. Tänä vuonna olemme tehneet yhteistyötä muun muassa salibandyn ja lentopallon parissa. Olemme iloisia saadessamme sponssata kahta hienoa joukkuetta, joiden matkassa olemme tällä kaudella päässeet nauttimaan urheilun riemun lisäksi myös todella hienoista suorituksista. 

Taikasanana sponsorointi

Toinen joukkueista on Welhojen miesten edustusjoukkue. Toimimme joukkueen pääyhteistyökumppanina, mistä kertookin paraatipaikalla pelipaitojen selkäpuolella keikkuva, hiljan uudistettu logomme. Tällä kaudella valtakunnallista Suomisarjaa pelaava joukkue reissaa paljon vieraspelimatkoilla ja välillä etäisyydet kotikaupunkiin ovat pitkiä. On hienoa olla yksi paikallisista yrityksistä, joiden tuen turvin kaupunkimme urheilutähdet kiertävät ympäri Suomen näyttämässä, mistä on savolainen joukkue tehty. 

Tällä kaudella menestystä on tullut Suomen Cupissa, jossa joukkue osoitti pystyvänsä laittamaan tiukille myös korkeamman sarjatason joukkueet. Welhojen tavoitteena onkin tehdä lisää taikojaan ja palata pääsarjatasolle sekä vakiinnuttaa asemansa siellä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meitä sponsoreita tarvitaan jatkossakin.

Sponsorointi on joukkuelaji

Sponsoritoiminta on luonnollisestikin yhteispeliä, jossa molemmilla osapuolilla on omat pelipaikkansa. Sponsorin näkökulmasta on ilahduttavaa, kuinka monipuolista ja luovaakin tuo yhteistyö voi olla. Ja tietenkin hyvän yhteistyön hedelmistä nauttivat molemmat osapuolet tasapuolisesti.

Monipuolisesta yhteistyöstä olemme päässeet tällä kaudella nauttimaan myös Savo Volleyn miesten lentopallojoukkueen rinnalla. Erilaiset näkyvyyspaikat, yhteinen markkinointiviestintä ja porukalla verkostoituminen ovat juuri sellaista yhteispeliä, jollaista sponsoritoiminnan kuuluukin olla. Myös Savo Volleylle sponsoritoiminta on elintärkeää ja siksi kumppanuudet yritysten kanssa otetaan tosissaan. Vakaviksi ei kuitenkaan heittäydytä, vaan yhteinen brändinrakentaminen, työhyvinvoinnin kehittäminen ja yhteiskuntavastuun kantaminen tehdään aina ilon kautta.

Savo Volleyn kauden kohokohta on ollut vaikean alkukauden jälkeen eteneminen Suomen Cupin final 4 -turnaukseen ja kovat pelilliset tavoitteet jatkuvat. Tähtäimessä on tavoitella kirkkaimpia mitaleja niin Suomen Cupissa kuin Mestaruusliigassakin. Näitä tavoitteita edistääksemme me sponsorit voimme auttaa joukkuetta säilyttämään vakaan taloudellisen pohjan. Tällä voimme turvata mitalijahdin tulevinakin vuosina. Samalla mahdollistamme lasten ja nuorten innostamisen urheilun ja lentopallon pariin, kun urheilutähdet pääsevät kouluvierailuille ja lapset pääsevät otteluihin ilman sisäänpääsymaksua.

Toivotamme kummallekin yhteistyökumppanillemme onnea ja menestystä niin tähän kuin tuleviinkin kausiin. Jatketaan hyvää yhteispeliä ja kuten meidän alallamme sanotaan, tähdätään koko joukkueen voimin – ei enempää eikä vähempää kuin – varmaan voittoputkeen!

Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö

Mikä on viikon ensimmäinen päivä?