Lämpöpumppu alan ammattilaiselta,
Itä-Suomen LVI-Palvelu

Lämpöpumppujen myynti ja asennus Kuopion ja Itä-Suomen seudulla, kuuluu toimenkuvaamme. Olemme Tukesin rekisteröimä kylmäasennusurakoitsija.

Lämpöpumput

Lämpöpumppu on nopea ja edullinen ratkaisu kiinteistöjen lämmitys- tai viilennystarpeisiin. Lämpöpumpun voi asentaa kaikkien lämmitysmuotojen rinnalle, tai se voi olla kiinteistön ainut lämmönlähde.

Lämmityksen tai viilennyksen lisäksi lämpöpumppu siirtää lämpöä ilman lisäksi myös veteen, josta ilmavesilämpöpumppu on nykytekniikalla erittäin toimiva ja energiatehokas ratkaisu.

Autamme asiakkaitamme mitoittamaan lämpöpumpun oikein. Huomioimme asiakkaan tekniset tarpeet ja opastamme asiakkaan käyttämään lämpöpumppua oikein.

Olipa kyseessä ilmalämpöpumppu, ilmavesilämpöppumppu, maalämpöpumppu tai kiinteistölämpöpumppu, saat meiltä ammattilaisen avuksesi.

IlmalämpöpumputIlmavesilämpöpumputMaalämpöpumputKiinteistölämpöpumput

Lämpöpumppujen erikoisliike

Olemme lämpöpumppujen asennukseen erikoistunut hankintaturvaliike. Teemme yhteistyötä Scanofficen kanssa. Huolehdimme lämpöpumpun asennuksesta ja käyttöopastuksesta. Hoidamme huollot, takuutarkastukset vikatilanteet. Olemme lämpöpumppujen asiantuntija.

Lämpöpumpun hinta asennettuna

Lämpöpumppujen hinnat vaihtelevat tyypin mallin ja koon mukaan.

Pystymme tarjoamaan luokkansa edullisimmat hinnat.  Ilmoitamme hinnat aina asennettuna!

Ilmalämpöpumput, hinta asennettuna

Mitsubishi Electric LN25
alk. 1990 €
Gree Fairy 25
alk. 1590 €
Alpic Air Premium Pro 25
alk. 1350€

Ilmanjäähdytin, hinta asennettuna

Gree Bora 35
alk. 1190€